Meniu
Coș cumparături

Despre noi

Despre noi

Change the world. sip by sip.

BWT- Pentru Tine și Planeta Albastră

Apa este elixirul vieții, însă este o resursă limitată, care nu este întotdeauna disponibilă în cantitatea necesară consumului și utilizării la nivel global. Știați că, resursa globală de apă potabilă care este dedicată consumului populației reprezintă mai puțin de 1% din totalul de apă al planetei noastre? Misiunea BWT este aceea de a trata și a îmbunătăți calitatea apei acolo unde este disponibilă pentru a oferi cea mai pură și sigură apă pentru consumul tuturor. Așadar, acolo unde există o carență în alimentarea cu apă potabilă, atenția si efortul nostru se îndreaptă spre tratarea resurselor locale existente. Experiența noastră mondială, tehnologiile inovatoare și produsele de înaltă calitate ne permite să furnizăm o calitate optimă a apei în toate sectoarele și mediile existente.

BWT vă oferă produse inovatoare pentru apă dar și tehnologii necesare tratării apei. Obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoii umane pentru apă potabilă, desigur prin gestionarea atentă a acestei resurse prețioase. Indiferent dacă este folosită pentru consum, alimentarea piscinelor sau drept cel mai pur ingredient folosit în industria farmaceutică, în produse cosmetice, furnizăm apa de cea mai bună calitate, în funcție de cerințe și domeniu de utilizare. Cele mai ridicate niveluri de igienă și siguranță stau la baza angajamentului zilnic al echipei BWT de a obține cea mai bună calitate a apei, sursa vieții pentru planeta noastră.

Despre BWT

De când a fost fondată în 1990, BWT s-a dedicat viziunii pentru o apă perfecta pe care am transformat-o în misiune. Astăzi, această pasiune ne-a permis să devenim cea mai importantă companie europeană în tehnologia tratării apei. Expertiza noastră tehnică în toate domeniile de tratare și purificare a apei face ca BWT să ocupe poziția unică pe piață. Departamentele noastre de cercetare și dezvoltare cât și extinderea unităților de producție în toată Europa au contribuit semnificativ la progresele pe care le-am avut. Obiectivele noastre permanente sunt axate pe atingerea siguranței, igienei și sănătății maxime în contactul nostru zilnic cu apa, elixirul vietii. În prezent sărbătorim peste 30 de ani de progres dinamic, expansiune și inovație tehnologică. Departamentele noastre de cercetare și dezvoltare sunt axate pe inovații (brevetate) pentru toate domeniile tehnologiei apei. Principalul nostru obiectiv este să folosim resursele naturale responsabil și sustenabil, să stabilim standarde de calitate și să ne asigurăm că produsele sunt pe deplin funcționale și sigure. Toate acestea explică și de ce suntem liderul European în tehnologia filtrării și tratării apei oferind gama completă de soluții dedicate cerințelor dumneavoastră.

Produsele BWT

BWT oferă o gamă complexă și completă de produse și tehnologii inovatoare pentru o gamă largă de aplicații, toate dedicate satisfacerii nevoii de apă de cea mai înaltă calitate în industrie și birouri, sectorul HoReCa, locuințe, industria Farma & Biotech, spitale și școli. Veți găsi produsele BWT oriunde există elementul apă, indiferent dacă este apă potabilă pentru consum, apa mătăsoasă pentru duș, apa filtrată și îmbogățită cu minerale pentru prepararea și îmbunătățirea gustului preparatelor din restaurante sau sub formă de hidrogen folosită drept sursa de energie a viitorului.

Întreaga locuință

Gastronomie

Piscină

Industrial

BWT WFI – Apă pentru produse din industria Farmaceutică și Biotech

Membrane pentru pile de combustie

Întreaga locuință

BWT asigură calitatea și igiena perfectă a apei din locuința dumneavoastră.
Apa BWT pentru o stare de bine generală în casa dumneavoastră: pentru consum, prepararea alimentelor, sistemul de încălzire al locuinței, cât și pentru experința placută din timpul unei băi prelungite, a unui duș, sau o experiență relaxantă în propria piscină. Apa joacă un rol esențial în viața noastră.
Tehnologia apei BWT asigură o calitate perfectă a apei oriunde în casa dumneavoastră, de la bucătărie la baie și de la sistemul de încălzire la piscină. Apa filtrată și tratată oferă o protecție reală pentru instalații, sisteme de încălzire și aparate de uz casnic împotriva calcarului și a altor substanțe nedorite.
Produsele BWT asigură nu numai un nivel ridicat de igienă și protecție, dar oferă și o stare de bine generală care se poate vedea la nivelul epidermei care este mai catifelată, a părului care este mai lucios si toate aceste beneficii sunt un rezultat al apei BWT folosită la duș sau pentru o baie prelungită.

BWT îmbunătățește de asemenea calitatea apei potabile de la chiuvetă. Apa îmbogățită cu magneziu este atât o adevărată experiență a gustului, cât și modalitatea perfectă de a-ți atinge necesarul zilnic de magneziu.

Gastronomie

Dacă apa este de cea mai bună calitate si rezultatele sunt pe măsură: cafeaua si ceaiul sunt deliciose oferind o aromă perfectă și completă, prăjiturile sunt mai crocante, tacâmurile mai  sclipitoare, rufele mai pufoase. Toate aceste beneficii oferite de către tehnologiile BWT reprezintă ingredientele perfecte pentru afacerea și oaspeții dumneavoastră.

Piscină

BWT este un expert recunoscut în domeniul tratătii apei, așadar este partenerul ideal pentru întreținerea și curățarea piscinelor. Soluțiile noastre includ: aspiratoare, roboți pentru curățarea piscinei, echipamente pentru filtrare, substanțe active, echipamente pentru igienă și dezinfectare. Combinația dintre cele mai avansate tehnologii și calitatea produselor BWT garantează constant experiența unei apă curate, sigure, cristaline, de o calitate superioară pentru piscina dumneavoastră.

Industrial

Cerințele de tratare a apei sunt mult mai specifice pentru segmentul comercial și industrial.
BWT oferă cele mai înalte standarde de siguranță și igienă pentru sistemele de apă potabilă și industrială cât și apă purificată pentru procesele industriale acolo unde domeniul de activitate impune reglementării specifice.
Datorită compoziției și calității sale, apa care vine direct din surse comune, de la robinet poate fi utilizată rar pentru asistența medicală, în sectorul public (spitale, școli) sau în construcții. Standardele de calitate pentru apa utilizată variază în funcție de industrie.
BWT vă va oferi toată asistența necesară, pornind de la o analiză a apei până la punerea în funcțiune și întreținere a instalației dumneavoastră de filtrare și tratare a apei, pe baza nevoilor dumneavoastră specifice.
Toate procesele noastre se desfășoară cu eficiență maximă și oferă toate garanțiile legale, tehnice și comerciale.

BWT WFI – Apă pentru produse din industria Farmaceutică și Biotech

Water for Injection și Purified Water reprezintă apă filtrată și purificată la cele mai înalte standarde.
Această apă este vitală pentru producția soluțiilor injectabille și a medicamentelor.
Cea mai pură apă BWT este, de asemenea, folosită la realizarea produselor de îngrijire corporală și a cosmeticelor de cea mai bună calitate, oferind un plus de răsfăț pe care pielea îl va resimți pe deplin.

Membrane pentru pile de combustie

Tehnologia BWT pentru energia de mâine!
BWT este lider în dezvoltărea membranelor pentru pile de combustie, pentru producerea de energie adecvată spiritului secolul XXI.

Produsul este momentan Epuizat. Introdu adresa ta de email mai jos si te vom anunta imediat ce produsul este disponibil.
Nume
Email
Mesaj